CarpVan

Voor veel karpervissers is een  (buitenlandse) visvakantie één van de hoogtepunten in het visseizoen. Naast de visserij vanuit de eigen tent of slaapaccommodatie zoals cabin of gite aan het water is The Carp Specialist erg blij om u vanaf het 2016 seizoen de CarpVan te presenteren. Een unieke camper die speciaal afgestemd is op de wensen en behoeften van de moderne karpervissers… zo verandert vrijwel elke visstek eenvoudig van ‘bivvystek’ naar camperplaats voor visser met vismaat of familie. Ideaal wanneer u prijs stelt op meer luxe en privacy op uw visstek, en bovendien eenvoudig te besturen met een ‘gewoon’ rijbewijs!

CarpVan L

The Carp Specialist

Op veel van de betaalwateren van The Carp Specialist zijn de visstekken prima bereikbaar per auto, en dus ook per camper. Dit biedt de mogelijkheid om in plaats om vanuit uw bivvy, luxer te overnachten in een ‘carpy’ camper. In samenwerking met CarpVan bieden wij u een tweetal campers aan die perfect aansluiten op de wensen van de visser én zijn gezelschap.

Om ontspannen aan uw visvakantie te beginnen huurt u de camper niet voor een week, maar krijgt u deze maar liefst 10 dagen tot uw beschikking. Vanaf vrijdagochtend kunt u uw camper ophalen in onze vestiging te Terborg, waar u na een gedegen instructie en presentatie van de camper (en natuurlijk een lekker kopje koffie) de camper kunt inladen met uw visspullen en in alle rust kunt afreizen richting uw vakantiebestemming. Uw auto staat veilig geparkeerd op ons afgesloten bedrijfsterrein. Ook na afloop van uw visvakantie hoeft u niet te haasten, desgewenst kunt u de camper op zondag (in overleg met het team van CarpVan) weer omwisselen. Heeft u de camper liever thuisbezorgd voor uw vakantie en na afloop weer bij u opgehaald? Ook dat is mogelijk!